Helena Omfors

Helena turkos tokglad (2)

Jag som driver VITA Förlag heter Helena Omfors.

Min första bok ”Hitta din väg” gav jag ut främst för mina coachelever och klienter, men den har köpts och använts även av andra. Boken är utsåld och jag har valt att göra en uppdaterad version av boken som heter ”Hitta din väg och sitt sanna jag”. I boken kan läsaren göra sin egen resa och utvecklas på ett djupare plan. Det är en inspirations- och arbetsbok där du som läsare får en djupare förståelse för vem du är, vad du önskar och vad som hindrar dig på din väg. Boken fungerar som en arbetsbok till min senaste bok ”Själens längtan”. 

I ”Familjelycka med coachande föräldraskap” delar jag med mig av det coachande förhållningssättet i relationen mellan föräldrar och barn, coachingkompetenser, egna och andras berättelser och erfarenheter.

Min tredje bok kommer ut i slutet av 2015 ”Själens längtan”. I boken delar jag med mig av min egen resa från att leva mitt liv för andra, till att leva mitt liv i kärlek till mig själv. Jag delar med mig av mitt innersta mörker och av mitt inre ljus, av mina tankar och mina känslor. När jag visar hela mig tror jag att fler vågar visa hela sig. När jag visar hur jag har förverkligat mitt hjärtas önskan, hoppas jag att fler vågar följa sitt hjärtas önskan.

Jag har fler böcker på gång, men det tar sin lilla tid att skriva dem.

I övrigt är jag utbildad inom psykologi, filosofi, sociologi och pedagogik. Jag är professionell certifierad coach och har sen 2008 arbetat med coaching. Sen 2010 utbildar jag även andra till coacher. Eftersom min resa inneburit att lära känna mig själv på djupet, att läka mig själv och att lära mig att ta hand om mig själv – har jag utbildat mig inom yoga, meditation, reiki och massage. Numera är jag Reiki Master och håller kurser i både reiki, yoga, meditation och självutveckling.

Om du vill veta mer om mig kan du följa mig på Facebook, läsa på www.yourvisioncoachacademy.se eller boka mig som föreläsare eller utbildare. Du når mig på 0733 97 89 33 och på helena@yourvisioncoachacademy.se

Med värme, omtanke och kärlek,

Helena Omfors

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>